Med Duka One Pro 50 (5 års garanti) kan du nemt og enkelt installere et komplet 1-rums varmegenvindingsanlæg. Her kan du finde ud af, om du måske skulle prøve en Duka One Pro i dit hus?

Her kan du købe Duka One Pro 50 >>

Hvad er varmegenvinding?

Hvis du ikke ved, hvad varmegenvindig er, så kan det forklares sådan her: Man varmer den friske luft (som suges ind i rummet) op med den varme luft, som blæses ud. På denne måde undgår man, at få en masse kold luft ind i rummet, som sænker temperaturen, når ventilationsanlægget kører. Varmeforskellen på luften der suges ind, og luften der blæses ud, er typisk kun et par grader.

Hvorfor er Duka One anderledes end normale ventilationsanlæg?

Duka One Pro 50 kan hjælpe dig med at holde din luft frisk uden at rummet bliver koldt om vinteren. Herved hjælper Duka One ventilatoren dig til at få et bedre indeklima samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Normalt har man skulle investere i stort og dyre ventilationsanlæg fra f.eks. Genvex for at få mulighed for varmegenindvinding. En sådan installation er kompliceret, kræver masser af rørføring i din bolig, og så er det en meget dyr løsning sammenlignet med Duka One. Med et Duka One Pro og Duka One Pro Bath ventilationsaggregater skal du blot bore et hul i væggen i det ønsked rum og herefter tilslutte 230V strøm. Det er selvfølgelig vigtigt at alle foreskrifter vedrørende installationen følges. El tilslutning skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Hvad så hvis jeg ønsker varmegenvindig i hele huset?

Du kan med fordel installere flere Duka One Pro 50 ventilatorer i din bolig. Optimalt set en i hvert rum. Herved får du en komplet og balanceret ventilering uden at skulle etablere ventilationsrør til hele boligen. Det er f.eks. rigtig godt til fugtige kældre at for etableret ventilation med varmegenvinding. Dette kan nedsætte fugtigheden i rummet og skabe et bedre indeklima.

Fordele ved Duka One Pro

Der er mange fordele ved at montere en Duka One Pro i sin bolig:

 • Det nemmeste og billigste måde at få ventilation med varmegenvinding
 • Et sundt indeklima med konstant frisk luft er godt for mange ting!
 • Mindsker fugt, kondens og problemer med råd og svamp i boligen
 • Kan mindske forekomsten af Radon
 • Du sparer energi ved god udluftning
 • 5 års garanti
Her kan du se en families erfaring med Duka One Pro, og hvordan den installeres.

Duka One Pro 50 – er den værd at teste?

2 tanker om "Duka One Pro 50 – er den værd at teste?"

 • 1. februar 2019 kl. 13:32
  Permanent link

  Hvor mange lier bliver udsuget pr. sekund/minut?

  Besvar
  • 4. februar 2019 kl. 12:12
   Permanent link

   Hej Finn

   Tak for dit spørgsmål til Duka One Pro 50. Hvis ventilatoren kører med varmegenvinding aktiveret, så siger databladet min 7,5 – max.25 m3 i timen. Hvis du kun kører ren ventilation (dvs. ikke har tændt for varmegenvindingen), så kan den ventilere fra 15 – 50 m3 i timen.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *